

– А какво ви казват?
– Че съм луд.
– Ами, слушайте ги – те явно ви познават!

– Дядо, защо си тъжен на снимката?
– Защото съм разбрал, че вече е късно да избягам…

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Забравете за месенето и точенето. Тази рецепта за солени питки с пълнеж от извара и билки изисква само да разбъркате съставките и да ги изпържите
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Соденият хляб не се надига толкова при печенето, а и обикновено коричката му е дебела, а вътрешността – не твърде пухкава
Рецептата не е лесна, но е чудесна
Къщата ухае невероятно, дори съседите се редят на опашка
Вероятно вече разполагате с необходимите съставки у дома, само трябва да следвате обяснението или да гледате видеото на линка по-долу в текста
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Можете да й се насладите по време на закуска между закуска и обяд или на обяд или вечеря
С пълнеж по избор
Буквално ще си оближете пръстите, а всичко е много лесно и най-вече бързо